Sony ne uimeşte cu o reclamă extravagantă la PlayStation Plus [VIDEO]

Sony ne uimeşte cu o reclamă extravagantă la PlayStation Plus [VIDEO]

Dacă tot sunteţi supăraţi că aveţi de plătit un abonament la pentru a vă juca în multiplayer pe PS4, Sony vrea să vă încânte cu o reclamă scumpă.

Sony PlayStation Plus

Mi se pare inadmisibil să trebuiască să plăteşti un abonament lunar pentru a te juca în multiplayer nişte jocuri scumpe pe o consolă scumpă. Din păcate, aceasta este filozofia promovată cu entuziasm în egală măsură de Sony şi Microsoft.

PlayStation Plus este serviciul online al celor de Sony menit să completeze experienţa oferită de consolele companiei. Acesta are aproape patru ani pe piaţă şi, dacă sunteţi dispuşi să plătiţi un abonament lunar de aproximativ 5 dolari, câştigaţi câteva beneficii minore, gen reduceri la jocuri, cât şi câteva beneficii vitale, gen acces la gaming în multiplayer în cazul PS4. Nu în ultimul rând, în fiecare lună sunt destul de populare, deşi nu foarte noi, celor care plătesc respectivul serviciu. Printre ele se numără: BioShock Infinite, DmC, Gravity Rush, Resogun, Outlast.

Cu toate că un astfel de gest nu mi se pare necesar, mai ales când implică o investiţie financiară atât de mare, cu scopul de a promova PS Plus, creatorii PlayStation au postat zilele trecute online următoarea reclamă. Cum era de aşteptat, aceasta evidenţiază experienţele pe care le puteţi împărtăşi cu prietenii din postura de abonat. Clipul arată foarte bine, pare incredibil de scump şi, în egală măsură, lipsit de substanţă.