Cea mai indrazneata reclama PS Vita

Cea mai indrazneata reclama PS Vita

Chiar daca a fost intens asteptata, promovata si intoarsa pe toate partile, ultima consola portabila de la Sony nu a inregistrat vanzari incredibile ba chiar dimpotriva.

PS Vita in Franta

Mai mult ca sigur cifrele modeste inregistrate de PS Vita au determinat actiuni disperate din partea Sony Franta. Aceasta ar putea fi singura explicatie oarecum plauzibila pentru ciudatenia de reclama care a aparut intr-o revista frantuzeasca.

Facand aluzie la cele doua suprafete tactile ale consolei: touch-screen-ul si panoul de pe spate, francezii compara PS Vita cu o femeie cu doua perechi de sani. Da ati auzit cat se poate de bine, iar dupa cum puteti observa si in fotografie, comparatia este subliniata prin slogan care tradus suna cam asa:”Doua parti tactile. O senzatie dubla”.

Nu stim in ce masura va reusi Sony sa isi creasca vanzarile prin astfel de incercari mai mult asau mai putin disperate, dar trebuie sa recunoastem ca un astfel de print se califica drept cea mai ciudata si totodata indrazneata reclama pentru o consola portabila.

Dupa cum noteaza si pocket-lint.com, daca luam in calcul titlurile lansate recent pentru PS Vita si mai ales noul Assassin’s Creed III: Liberation, probabil ca Sony va reusi sa recupereze o parte din terenul pierdut odata cu venirea sarbatorilor. Cu toate acestea nu vreau sa ma gandesc la scenariul in care parintii sunt nevoiti sa explice o asemenea reclama pustilor care isi doresc o consola de la batranul Mos Craciun 🙂

Citește și: