Sony anunta jocurile PlayStation Plus din Ianuarie

Sony anunta jocurile PlayStation Plus din Ianuarie

Sony Computer Entertainment a anuntat lista de jocuri care vor fi oferite gratuit luna viitoare prin intermediul PlayStation Network. Acestea vor fi disponibile doar pentru abonatii PlayStation Plus.

PlayStation Plus

Este vorba despre trei jocuri destinate platformei PlayStation 3 si doua pentru Vita, care vor fi disponibile in Instant Game Collection. Jocurile care vor fi oferite pe gratis abonatilor Plus pe PS3 sunt BioShock 2, Mortal Kombat si Guardians of Middle Earth. In timp ce primele doua sunt lansate de ceva vreme si se intampla sa fie unele dintre cele mai bune jocuri de pe PlayStation 3, cel din urma a fost lansat luna aceasta.

Cei care au si un PlayStation Vita vor primi acces gratuit si la Jet Set Radio HD, o remasterizare a jocului original de pe SEGA Dreamcast, alaturi de The Pinball Machine. Evident, langa toate aceste jocuri gratuite, Sony va oferi si cateva discount-uri serioase, iar pe parcursul lunii noi jocuri gratuite vor fi adaugate la serviciul Plus. Ca un bonus, incepand de astazi si pana pe 9 ianuarie, abonamentul la PlayStation Plus are pretul redus cu 25%.

Citește și: