Sony anunță lucrări de întreținere pentru Play Station Network pe data de 17 noiembrie

Sony anunță lucrări de întreținere pentru Play Station Network pe data de 17 noiembrie

Sony a anunțat încă de astăzi că pe data de 17 noiembrie va efectua o serie de lucrări de întreținere pentru Play Station Network.

Sony  playstation network PSN

Anuntul lui Sony a fost făcut pentru a evita o mulțime de comentarii negative la adresa lor pe forumurile de profil în cazul în care jucătorii se vor trezi că pe data de 17 noiembrie nu au acces la serviciu. Până la urmă era și normal ca aceste lucrări să fie anunțate din timp având în vedere numărul foarte mare de utilizatori al platformei. Dacă până acum te trezeai cu mesaje de eroare pe consolă tot din cauza unor lucrări, atunci când probabil erai hotărât să termini nivelul unui joc, acum măcar știi din timp că în acea zi nu vei putea accesa platforma.

Perioada în care se vor efectua lucrările va fi de aproximativ 6 ore începând cu ora 20:00 la noi în țară. Există însă un lucru pe care îl puteți face pentru a vă putea juca online în timpul acestor lucrări. Tot ce trebuie să faceți este să vă logați astăzi pe consolă, în următoarele 12 ore. Astfel veți putea continua jocurile online pe care le jucați și veți putea viziona și conținut video. Totuși, în perioada de mentenanță nu vor fi disponibile PS Home, PS Store și Account Management.

Citește și: