SMS gratuit. Site-uri de pe care chiar poţi trimite un SMS fără bani

, 02 Dec, 23:47

Sunt mai multe siteuri care promit şansa trimiterii unui sms gratuit, în marile reţele de telefonie mobilă din România. Le-am testat pe cele mai populare dintre ele şi am aflat care funcţionează şi care nu.

sms gratuit siteuri sms fara bani

smsgratis.ws – este un serviciu de sms gratuit care permite trimiterea a până la 16 sms-uri într-o zi. Testat de noi, pare a fi cel mai bun şi mai prompt mod de a trimite sms gratuit în România. Funcţionează la fel de bine pe Vodafone, Orange şi Telekom (ex-Cosmote).

mesajgratuit.ro – având în vedere prezenţa sa în Google, pare cel mai popular serviciu de sms gratuit din România. Totuşi, funcţionează doar dacă trimiteţi SMS către Orange şi Vodafone.

oye.ro – din nou, un serviciu de sms gratuit care funcţionează numai pe Orange şi Vodafone.

smson.eu – siteul promite trimiterea de sms gratuit în cele trei mari reţele de telefonie de la noi. Totuşi, siteul a picat testul nostru. Am încercat să trimitem mesaje prin aceasta platformă de sms gratuit, dar SMS-urile noastre nu au ajuns le destinatar.

Exista si siteuri internaţionale care promit trimiterea de sms gratuit, ba chiar în toate ţările lumii. Am testat unul dintre cele mai populare astfel de siteuri, mestextos.com. Pentru România, cel puţin, nu funcţionează.

Făcând un scurt rezumat, testul nostru a arătat că poţi trimite cu adevărat sms gratuit în toate reţelele, dacă foloseşte siteul smsgratis.ws, şi poţi trimite fără probleme sms-uri către Orange şi Vodafone dacă foloseşti mesajgratuit.ro şi oye.ro.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

O aplicatie pentru android de pe care poti trimite sms gratuit: play.google.com/store/apps/details?id=com.seodirect

olla…ce faci frumoaso? vrei sa ne vedem in seara asta? am putea merge in club daca esti disponibila….

Agent orlando

smsgratis.ws doar asta merge

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail