07 ian. 2014 | 14:33

Smartwatch Meta are veleităţi de Vertu [+VIDEO]

ACTUALITATE
Smartwatch Meta are veleităţi de Vertu [+VIDEO]

O companie nouă şi un produs nou, noul smartwatch Meta este primul dispozitiv al celor de la şi prima creaţie a lui Frank Nuovo în afara Vertu.

meta smartwatch metawatch

Indiferent cât de mult vor evolua la capitolul funcţionalitatea ceasurile inteligente, un element foarte important trebuie să devină primordial pentru ca aceste dispozitive să fie mai populare. . Deşi în timp ne vom da seama că funcţionalitatea este similară în cazul celor mai multe modele, liniile futuriste de design sau aspectul similar cu cel al unui ceas de acum  30 de ani reprezintă cheia succesului.

În acest caz, vorbim de noul smartwatch Meta, un ceas inteligent realizat în colaborare cu Frank Nuovo, un fost designer şef de la Vertu. Cu experienţa sa în realizarea de telefoane extravagante, Nuovo încearcă de această dată să promoveze un concept nou ,,Art of the Glance” (Arta de a arunca o privire). Ideea din spate este de a realiza un produs care arată impecabil, dar în acelaşi timp îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie dintr-o privire. Cum era de aşteptat, de această dată nu mai vorbim de plastic ieftin pentru carcasă, ci de oţel inoxidabil şi catarame din piele naturală.

Deşi nu avem încă un preţ, important este că în această primăvară Meta va ajunge în magazine şi probabil va câştiga în scurt timp un număr semnificativ de fani.

META from META on Vimeo.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele