Metawatch Strata – inca un ceas creativ ajunge pe Kickstarter

Metawatch Strata – inca un ceas creativ ajunge pe Kickstarter

Presimt ca notiunea clasica de ceas se devalorizeaza. Cum telefoanele au devenit smartphone-uri, ceasurile vor deveni smartwatch-uri si incerc sa ma conving de faptul ca acest lucru nu s-a intamplat deja.

Susan Kare Metawatch

Susan Kare, una din persoanele care au desenat de la zero primele icoane din sistemul de operare Macintosh in anii 80 si in acelasi timp unul din martorii de la procesul Samsung vs. Apple, are un proiect interesant pe KickStarter.

MetaWatch Strata este un ceas in editie limitata creat de Kare. Disponibil in doua variante, alb si negru, fiecare model, include semnatura designerului, pe langa spray-ul clasic care ai zice ca e smuls din Paint. O parte din magia produsului este legata de numarul limitat de astfel de ceasuri care va fi produse: 250 de bucati.

Merita sa retineti ca desi designul afisat reprezinta una din variantele finale pe care le-a gandit Kare, designerul a atras atentia asupra faptului ca va mai aduce modificari fetei si altor cateva elemente componente. Daca va invoiti sa investiti intr-o astfel de piesa de colectie, ceasul va ajunge la usa voastra in luna noiembrie a acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: