AnTuTu: Smartphone-ul Nokia A110 cu… Android

AnTuTu: Smartphone-ul Nokia A110 cu... Android

Deşi au existat multe speculaţii pe marginea acestui aparat ipotetic, de acum este clar, în laboratoarele finlandezilor există un smartphone Nokia cu Android.

nokia-normandy-android

 

Chiar dacă nu trebuie să fie neapărat lansat, în parte din cauza conflictului de interes cu , important este că gigantul finlandez ascunde un Android în laboratoarele sale. Cu numele de Nokia A110, acest aparat este acelaşi care în trecut a ajuns pe internet cu numele de . Cele mai noi informaţii pe marginea acestui subiect provin de la AnTuTu sau, mai precis, din baza de date cu rezultate a creatorilor banchmark-ului.

Dacă zvonurile se confirmă şi acest aparat va reuşi să fie lansat înainte de încheierea procesului de achiziţia a Nokia de către gigantul din Redmond, nu este deloc exclus să fie un succes. Cu un ecran ce pare destul de mic, gadgetul în cauză foloseşte un procesor Qualcomm Snapdragon, are o rezoluţie de 854 x 480, o cameră de 5 megapixeli şi vine cu Android 4.4.1 preinstalat. Cu toate că nu este foarte evident din specificaţii, dacă imaginile postate recent pe Twitter de @evleaks sunt corecte, e foarte probabil ca interfaţa ce va masca sistemul de operare creat de Google să fie atât de radical schimbată încât să ne amintească de practicile similare folosite de Amazon pentru ale sale ,,Androide”. Cel mai probabil, va fi vorba de nişte elemente de design gândite pentru un consum de resurse cât mai mic.

Un alt detaliu care trădează actualitatea acestor informaţii constă în capturile unor versiuni recente de Viber şi Skype care pot fi văzute mai sus.

La această oră este destul de greu de apreciat dacă întregul amalgam de informaţii este fals şi de fapt nu vom vedea niciodată un Nokia cu Android. Personal, sper că acest smartphone să fie lansat, să fie foarte ieftin şi să se comporte impecabil în utilizarea de zi cu zi fără a avea un hardware impresionant.

nokia a110 normandy-benchmarks antutu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: