Samsung anunta noi telefoane Galaxy

Samsung anunta noi telefoane Galaxy

Desi nu au venit cu prea multe detalii, cei de la Samsung au anuntat noi telefoane care vor fi incluse in gama Galaxy. Fiecare telefon include numele seriei, care este urmat de cate o litera ce stabilete segmentul de piata pe care il va tinti. Din pacate, noile telefoane vor fi prezentate in premiera abia la conventia IFA 2011 din Berlin.

Incepand de la cea mai slaba veriga a noii serii de telefoane, avem Galaxy Y (Young), destinat publicului tanar si tarilor in curs de dezvoltare, care va fi solutia de buget a companiei. Urmatoarea treapta este ocupata de Galaxy M (Magical), care ofera performanta ridicata la un pret de buget, si care probabil se va lupta cu noul iPhone 4 de 8 GB. Continuand pe scara ierarhica a seriei Galaxy avem pe urmatoarea treapta litera W (Wonder), care include telefoane de calitate ridicata, cu un raport bun cand vine vorba de design si performanta. Penultima treapta este ocupata de nou-lansata linie de telefoane Galaxy R (Royal/Refined), menita sa ocupe golul intre W si S (Super Smart).

De asemenea, o parte dintre aceste telefoane vor include cateva sufixuri precum „Plus„, „Pro” sau „LTE„, fiecare oferind detalii despre dispozitivul respectiv. Plus inseamna ca avem de a face cu o versiune upgradata a unui model mai vechi, Pro dezvaluie includerea unei tastaturi fizice QWERTY, iar LTE anunta cumparatorul ca avem de a face cu un telefon capabil de conectivitate LTE cu navigare pe internet la viteze 4G.

Toate telefoanele din seria galaxy vor veni cu versiunea Gingerbread de Android.

Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: