Samsung lanseaza Galaxy Young si Galaxy Fame

Samsung lanseaza Galaxy Young si Galaxy Fame

Samsung a anuntat doua noi modele de smartphone-uri accesibile: Galaxy Young si Galaxy Fame.

Samsung Galaxy Young si Galaxy Fame

Galaxy Young nu este neaparat o noutate pentru ca a mai existat o tentativa in 2011 prin Samsung Galaxy Y. Cat despre Galaxy  Fame acesta este un model nou care promite sa ofere specificatii entry level la un pret, speram noi destul de mic.

Galaxy Young „se lauda” cu un display de 3,27 inci la 480 x 320 pixeli, camera de 3 megapixeli, un procesor la 1GHz, 768 MB RAM, 4 GB memorie interna cu suport pentru microSD-uri si o baterie de 1300 mAh. Din punct de vedere al conectivitatii vorbim despre Wi-Fi, Bluetooth si GPS, iar ca sistem de operare, Galaxy Young ruleaza Android 4.1 Jelly Bean.

Galaxy Young

De cealalta parte, Galaxy Fame beneficiaza de specificatii usor similare: display de 3,5 inci tot la 480 x320 pixeli, procesor de 1GHz, 512 MB RAM si o memorie interna de 4GB ce poate fi suplimentata prin carduri microSD. Diferente notabile constau in rezolutia de 5 megapixeli a camerei, conexiunea NFC, modulul dual-SIM si prezenta unor optiuni smart precum: smart alert si shake to update.

Galaxy Fame

Cele doua modele sunt programate sa ajunga pe piata din Europa incepand cu luna martie a acestui an si ne asteptam sa fie disponibile si in Romania la niste preturi direct proportionale cu functiile pe care le ofera, adica destul de accesibile.

Citește și: