Samsung Galaxy Note 3 Neo este un nou Note mai accesibil

Samsung Galaxy Note 3 Neo este un nou Note mai accesibil

Anunţat printr-un comunicat pe site-ul Samsung Polonia, noul Neo va aduce în mâinile utilizatorilor obişnuiţi experienţa S Pen.

samsung galaxy note 3 neo

Foarte mulţi au apreciat ideea unui Galaxy Note dar au fost pur şi simplu timoraţi de preţul exorbitant al cel mai puternic phablet pe care îl oferă la această oră sud coreenii. Partea bună este că în fuga după modele construite în jurul aceluiaşi brand, cei de la Samsung au decis să anunţe şi un note mai accesibil, nu doar un .

Acesta este Galaxy Note 3 Neo, un nou phablet al celor de la Samsung disponibil în două variante 3G şi LTE+. Acesta din urmă este compatibil cu rate de transfer de download de până la 150Mb/s şi upload – 50 MB/s. Deşi estetic vor fi aproape identice, cele două terminale anunţate astăzi vor avea procesoare diferite. Versiunea 3G va include un quad core la 1,6GHz, în timp ce varianta LTE+ va implica un upgrade până la un hexa-core cu două nuclee Cortex-A15 la 1,7 GHz şi alte patru nuclee Cortex-A7 la 1,3 GHz.

Noile smartphone-uri vor fi construite în jurul unui panou Super AMOLED de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă de 1280 x 720 pixeli. Suportul pentru S Pen nu se va reflecta doar în prezenţa unui stylus inteligent în pachet, dar şi a incorporării renumitelor funcţii Air Command, Mult-Windows, S Note şi altele. Ca specificaţii comune mai avem greutate de 162,5 grame şi grosimea de 8,6 milimetri. Camera principală este 8 megapixeli, cea frontală de 2 megapixeli, în timp ce bateria are 3100 mAh. Restul configuraţiei include 2GB RAM, un senzor infraroşu, NFC, WiFi 802.11a/ac/b/g/n, 16GB de memorie internă şi posibilitatea extinderii capacităţii cu până la 64GB prin carduri microSD.

Singurul lucru care lipseşte din această ecuaţie este un preţ aproximativ, deşi mă aştept să fie destul de mic. În schimb, ştim măcar că Galaxy Note 3 Neo va fi disponibil în trei culori, negru, alb şi verde.

galaxy-note-3-neo-3