Galaxy Note 3 Lite este aproape gata de lansare

Galaxy Note 3 Lite este aproape gata de lansare

Un pic mai mic şi nu la fel de de puternic precum Galaxy Note 3, fratele mai mic al acestuia, cu numele de , se pare ca va fi lansat in curând.

Samsung Galaxy Note 3 Lite spec detalii

Pentru că cei de la Samsung nu se opresc niciodată din a-şi reinveta în variante mai ieftine unele dintre cele mai populare smartphone-uri, avem toate şansele că la MWC 2014 să vedem un nou Note 3 Lite. Datorită unei imagini scăpate pe Twitter de @sammobile tot acum aflăm că dispozitivul ce va ieşi în lumina reflectoarelor luna viitoare va avea multe în comun din punct de vedere estetic cu actualul .

Galaxy Note 3 Lite va fi un aparat un pic mai mic decât Note 3 şi cu un handicap semnificativ la capitolul performanţă. În locul unui panou de 5,7 inci va folosi unul de 5,55 inci în diagonală. În loc de un octo-core sau quad core, care sunt din ce în ce mai la modă, acest dispozitiv s-ar putea să intre în istorie cu primul hexa-core. Construit pe aceeaşi arhitectură ARM precum big.LITTLE, respectivul SoC va fi format din două nuclee tactate la 1,7 GHz şi alte patru la 1,3 GHz. Active vor deveni în timp real cele mai solicitate nuclee dintre cele şase. Cantitatea de memorie RAM va fi de 2GB. Nu va lipsi, desigur, suportul pentru popularul stylus proprietar cu numele de S Pen. Camera principală va avea un senzor de 8 megapixeli, bateria va fi de 3100 mAh şi în carcasă îşi va găsi loc şi un slot microSD.

Nu ştim exact preţul cu care sud-coreenii vor opta să comercializeze acest model, dar sperăm măcar să vină preinstalat cu Android 4,4 KitKat.