The Crew e lansat oficial și vine la pachet cu un nou trailer [VIDEO]

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale finalului de an, este acum disponibil oficial pentru PC şi mai multe console video.

God-of-the-winds-AKA-Pagani-Huarya-joins-Ubisoft The-Crew

După ce şi-au enervat într-un mod semnificativ utilizatorii cu lansarea problematică a Assassin’s Creed Unity, cei de la Ubisoft speră să-şi răscumpere păcatele cu un alt titlu mult aşteptat. Este vorba de The Crew, un joc care a avut parte de o lungă perioadă de dezvoltare şi mai multe amânări până la o lansare oficială.

Disponibil deja de aproape 24 de ore, jucătorii nu s-au plâns masiv pe forumuri în legătură cu probleme mai mici sau mai mari referitoare la gameplay. Pentru a spori interesul pentru joc, creatorii săi au lansat şi un nou trailer pentru , de aproximativ trei minute, ce include un colaj de curse de mare viteză randate la o calitate impresionantă.

Dacă v-aţi decis că acesta este un titlu în care merită să investiţi, nu mai rămâne decât să vă hotărâţi care este platforma cea mai potrivită pentru voi. În definitiv, titlul este disponibil din start pentru PC, Xbox 360, Xbox One şi PlayStation 4. Consola PS3 nu este o omisiune din partea mea din lista anterioară. Din păcate, cei de la Ubisoft au anunţat că nu au în plan să lanseze The Crew pentru PS3 şi Wii U. În contextul în care acest simulator de curse a fost gândit aproape exclusiv pentru console next-gen, mai degrabă este neobişnuită prezenţa Xbox 360 în respectiva lista.

Alexandru Puiu
12:20 03.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video