The Crew, noul joc de la Ubisoft, va fi disponibil în open beta

The Crew, noul joc de la Ubisoft, va fi disponibil în open beta

Cei de la Ubisoft nu vor să o dea în bară cu lansarea , motiv pentru care săptămâna viitoare vor da drumul unui open beta pentru console next-gen.

the-crew-cars

Ultimele lansări ale celor de la Ubisoft, pe cât de impresionante au fost, pe atât de încărcate de probleme. Dezbaterile pe seama graficii din Assassin’s Creed Unity reprezintă doar cel mai recent exemplu pe marginea acestui subiect.

Ca urmare, înainte de lansarea oficială a The Crew, pentru PS4, Xbox One şi PC, de pe 2 decembrie, noul joc va intra într-un open beta pentru conştientizarea şi retuşarea ultimelor probleme. Clasificat ca fiind un joc revoluţionar de acţiune cu curse, acest titlu îşi propune să redefinească experienţele virtuale cu maşini într-un spaţiu deschis.

După mai multe versiuni beta accesibile doar pe bază de invitaţie, noul beta va fi deschis tuturor celor interesaţi care se află în posesia unui PlayStation 4 sau Xbox One. Nu va fi necesară crearea nici unui cont special şi nu veţi fi condiţionat în nici un fel pentru a participa la această sesiune de gaming desfăşurată între 25 şi 27 noiembrie.

Fiind vorba de un beta, nu vă aşteptaţi să puteţi accesa gratuit o versiune completă a jocului. În schimb, veţi avea acces nestingherit la două regiuni dintre cele cinci prezente în versiunea finală. Cele două vor purta numele de Midwest şi East Coast. Nici la toate tipurile de maşini nu veţi avea acces, ci doar la Street şi Dirt, două dintre cele cinci clase de autovehicule introduse în The Crew.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: