04 nov. 2014 | 15:05

Rockstar lansează un album cu soundtrack-ul GTA pe CD și vinil

ACTUALITATE
Rockstar lansează un album cu soundtrack-ul GTA pe CD și vinil

Unii gameri preferă să asculte muzica personală în timp ce se joacă iar alții sunt chiar fani ai soundtrack-ului jocului, mai ales când este vorba de GTA.

GTA-Soundtrack

Rockstar anunță disponibilitatea unui album în ediție limitată pentru cei mai înfocați fani ai seriei GTA. Muzica provine din ultimul joc al seriei GTA V iar albumul poate fi achiziționat atât în format digital pe CD cât și vinil pentru cei care preferă sunetul unui pick-up. Ediția este atât de limitată încât vor fi disponibile doar 5000 de astfel de albume în întreaga lume. Este destul de probabil ca acestea să se vândă foarte repede.

Soundtrack-ul conține 59 de piese de la artiști precum The Creator, Twin Shadow, Flying Lotus și mulți alții. Versiunea pe CD va veni cu 3 discuri și un disk USB iar cea pe vinil conține 6 discuri și un poster exclusiv. Prețul pentru albumele în ediție limitată nu a fost dezvăluit încă însă cu siguranță nu vor fi ieftine. Albumele vor fi disponibile la vânzare, în retail, probabil și la câteva magazine la noi în țară începând cu data de 9 decembrie așa că probabil e cazul să întrebați de pe acum la diverse magazine de disponibilitatea albumului dacă sunteți un fan al seriei.