Rockstar Games sugerează apariția lui GTA V pe PC

Rockstar Games sugerează apariția lui GTA V pe PC

Rockstar Games a păstrat liniștea în ultima vreme și nu s-au mai auzit prea multe despre GTA V pe PC. De curând, însă, comunitatea de pe Twitter a început să vorbească de acest lucru.

GTA V teasers

Producătorul seriei Grand Theft Auto a fost destul de restrictiv în ceea ce privește comentariile și răspunsurile cu referire la versiunea GTA V pentru PC. De câteva zile, însă, oricine întreabă de acest joc primește pe pagina oficială de Twitter un răspuns care îl îndrumă către secțiunea de știri de pe Rockstar Games. Aceasta nu este o confirmare oficială, însă este o îmbunătățire majoră față de tactica lor de până acum. Deducem că probabilitatea unui anunț în curând a crescut imediat.

Trebuie să fim totuși puțin obiectivi, pentru că până la urmă decizia de a anunța sau chiar lansa ceva depinde doar de dezvoltator. Având în vedere că hardware-ul folosit pe noile console este destul de similar cu cel de pe PC-uri, și că pentru orice joc lansat e nevoie de o perioadă de cel puțin câteva luni pentru a strânge ceva profituri, Rockstar s-ar putea decide că un au câștigat suficient de pe urma consolelor și să amâne rapid versiunea pentru PC. Momentan, totuși, o înțelegere de exclusivitate pentru GTA V pe noile console ar putea fi motivul pentru care jocul nu va fi lansat imediat și pentru PC, iar această situație este mai puțin plauzibilă.

În altă ordine de idei, cred că e momentul să verificăm toți capabilitățile hardware ale PC-ului nostru și să sperăm că investiția în plăcile grafice pentru GTA V pe PC nu va fi prea mare.