Rezistă oare LG G3 la o izbitură serioasă? [VIDEO]

, 26 Iun, 16:00

Unul dintre cele mai noi şi performante smartwatch-uri de pe piaţă, , se pare că nu este doar un bibelou frumos pe care să-l folosiţi cu emoţie.

lg-g3-specifications test anduranta

Achiziţia unui smartphone high end vine aproape de fiecare dată cu o configuraţie hardware de invidiat şi o atenţie deosebită la design. Nu înseamnă însă că aceleaşi creaţii rezistă de minune la intemperii şi mici accidente. Nu în ultimul rând, în practică, tinde să fie imposibil ca un telefon atât de frumos şi de finuţ precum să mai aibă şi un grad sporit de anduranţă.

Dacă vă număraţi printre cei care cumpără telefoane pornind de la abilitatea lor de a rezista la dat de pământ, clipul de mai jos este pentru voi. Cei de la Tech Rax au trecut noul vârf de gamă de la LG printr-un amalgam de experienţe agresive pentru a vă ajuta să luaţi o decizie de achiziţie informată.

Cu toate că pare destul de sensibil la prima vedere, după cum veţi vedea şi în scurt metrajul de mai jos, LG G3 face faţă fără probleme unor căderi, atât asamblat, cât şi cu capacul de la baterie scos. Zona cu ecranul este însă foarte sensibilă. Ca urmare, dacă aveţi ghinionul să-l scăpaţi cu faţa în jos, aşteptaţi-vă să cumpăraţi un display nou, chiar dacă restul componentelor vor funcţiona în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail