LG G3 se pregăteşte deja de un upgrade hardware serios

, 16 Iun, 02:17

Pentru că hardware-ul se învecheşte mai repede decât designul, LG se pare că lucrează la un upgrade interior consistent pentru al său .

LG_G3_hardware upgrade

La sfârşitul lunii trecute , cu surle şi trâmbiţe, în cadrul mai multor evenimente desfăşurate simultan în diverse colţuri ale globului, noul său vârf de gamă pentru 2014. Nici măcar nu este disponibil pentru achiziţie pe toate continentele şi au început să apară zvonuri cum că gigantul sud coreean lucrează intens la o variantă mai performantă de LG G3.

Aparent, în aproximativ o lună, LG ar trebui să lanseze un G3 cu un procesor mult mai puternic decât cel folosit în versiunea actuală. De la un Qualcomm Snapdragon 801, ar trebui să vedem un salt până la un mult mai actual Snapdragon 805.

În plus, pentru că noul SoC vine la pachet cu GPU-ul Adreno 420, ar trebui să simţiţi un avantaj semnificativ şi când vine vorba de gaming în deplasare. Deşi ecranul Quad HD de 5,5 inci şi carcasa vor rămâne neschimbate, aceeaşi sursă apropiată de companie face referire la prezenţa un modem mult mai rapid pentru comunicaţii wireless. Cu ajutorul acestuia din urmă, aţi putea, în teorie, să atingeţi o viteză de download de până la 225 Mbps pe o reţea 802.11ac.

În contextul în care LG G3 oricum este unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piaţă, un astfel de upgrade ar putea părea absurd. Din păcate, acesta este deja un trend. Samsung ne-a obişnuit de câţiva ani să lanseze versiuni mai performante ale vârfurilor sale de gamă, indiferent dacă este vorba de un Galaxy S rezistent la scufundări sau un Galaxy S cu o cameră foto ultra performantă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail