LG G3, folosit pentru fotografierea unui vulcan activ

LG G3, folosit pentru fotografierea unui vulcan activ

LG G3 este cel mai recent flagship al companiei, anunțat acum câteva zile, care, pe lângă display-ul QHD, vine și cu o cameră foto îmbunătățită.

LG G3 Vulcan

Camera foto a lui LG G3 este unul dintre elementele promovate puternic de companie, mai ales pentru că deține stabilizare optică de imagine și focalizarea cu ajutorul unei raze laser. LG G3 beneficiază astfel de o campanie de promovare în care protagoniștii sunt fotograful de natură Jung-Won Park și producătorul de film și aventurierul Geoff Mackley ajung până la marginea unui vulcan activ pentru a face poze și a captura clipuri video cu telefonul.

Având în vedere faptul că lava topită este un element în continuă mișcare și că fotografii nu puteau sta prea mult la punct fix, acest exercițiu demonstrează destul de bine tehnologia de stabilizare optică a telefonului. Ne putem imagina  și că raza laser a telefonului ajută la stabilizarea optică, deși, în situația de față, îmi este imposibil să cred că are vre-un efect având în vedere intensitatea culorilor lavei topite. Probabil că focalizarea laser funcționează în această situație, la fel de bine ca atunci când o îndrepți către soare sau către un bec aprins.

Suntem totuși destul de impresionați de fotografii, care sunt totuși încadrate și editate de un fotograf profesionist. Clipul de mai jos are o poveste simplă, drăguță, și merită vizionat, chiar dacă nu impresionează până la lacrimi.

Citește și: