Primul Bioshock se lansează în exclusivitate pe iOS

Primul Bioshock se lansează în exclusivitate pe iOS

Pentru că este una dintre cele mai populare platforme de gaming, cei de la 2K Games au decis să porteze pe iOS.

bioshock ios

Un număr foarte mare de jocuri de PC, care v-au captat atenţia în urmă cu câţiva ani, este acum disponibil pe iOS. Începând cu Max Payne şi seria GTA şi terminând cu mai recentele Real Myst şi XCOM: Enemy Unknown, nimeni nu mai poate contesta valoarea platformei creată de Apple când vine vorba de gaming.

În aceeaşi categorie de jocuri clasice pe care le puteţi experimenta pe iDevice-uri va intra în curând Bioshock. Unul dintre cele mai apreciate shootere din toate timpurile, Bioshock a făcut valuri în 2007, doar ca în această vară să revină într-un format optimizat pentru iPhone şi iPad. De portarea efectivă se vor ocupa studiourile 2K China, responsabile în trecut de portarea XCOM: Enemy Unknown.

Deşi nu se cunosc toate detaliile aferente jocului, inclusiv preţul, există câteva restricţii care au fost făcute publice. În primul rând, noul joc nu va rula de nici o culoare pe iDevice-urile mai vechi, gen iPhone 4, 4S, iPad Mini sau iPad 2, 3. În schimb, doar posesorii de iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5, iPhone 5S şi iPhone 5C vor putea experimenta acţiunea fantastică. De asemenea, merită reţinut că, cu această ocazie, nu vor fi portate şi pentru respectivul joc.

bioshock-for-iphone-ipad

Citește și: