Se lanseaza DLC-urile BioShock 2

, 11 Mai, 12:35

Bioshock-2-dlc

In urma cu doua saptamania DLC-ul BioShock 2 a fost anulat, brusc, spontan, luand prin surprindere fanii si pentru a pastra „traditia”, iata ca acesta a fost reprogramant pentru ziua de azi.

Intitulat „Rapture Metro„, pachetul vine sase noi harti multiplayer, trei noi achivement-uri/trofee, si un feature „rebirth” care va incununa jucatorul cu o masca speciala, dar aceasta din urma va fi valabila pentru gamerii care au ajuns la nivelul 50 si au facut „downgrade” la 0. Mda… Bine ca este!

Compania producatoare, 2K Games, a mai anuntat ca DLC-ul costa 800 de puncte Microsoft sau 9,99 dolari, iar de azi va fi disponibil in retelele Microsoft, respectiv PlayStation. Mai urmeaza si o varianta DLC pentru PC-uri, dar nu se stie cand exact.

In acelasi stadiu se prezinta si DLC-ul „Character Pack„, care vine cu doua noi personaje, Zigo the Fisherman si Blanche the Actress. Acestea sunt disponibile pentru Xbox si PlayStation 3 la „pretul” de 160 punte Microsoft sau 1,99 dolari, tot de azi. Versiunea pentru PC… mai incolo…


Sursa: Kotaku

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail