Au apărut preţurile oficiale Galaxy Gear 2 şi Gear Fit

Au apărut preţurile oficiale Galaxy Gear 2 şi Gear Fit

La câteva săptămâni distanţă de la lansarea noilor ceasuri inteligente, cei de la Samsung au făcut public, în sfârșit, un preț Galaxy Gear 2 şi un preț Gear Fit.

Samsung Galaxy Gear-2-Gear-2-Neo preturi

În cadrul unui eveniment Unpacked desfăşurat luna trecută la Barcelona, Samsung a anunţat mai multe gadgeturi. Pe lângă mult aşteptatul Galaxy S5, gigantul sud-coreean a anunţat atunci trei modele de smartwatch-uri. Este vorba de . Deşi, la momentul respectiv, le-am detaliat funcţionalitatea prin intermediul mai multor materiale, acum este prima dată când aflăm nişte preţuri oficiale pentru respectivele aparate.

Aliniindu-se în mare parte cu preţul primei generaţii de , odată cu lansarea Galaxy Gear 2 şi Gear Fit de ieri din Taiwan, Samsung a confirmat un preț Galaxy Gear 2 de 300 de dolari şi 200 de dolari pentru Fit. În principiu, aceste valori se vehiculau de ceva timp pe site-urile de specialitate, dar este bine de ştiut că au fost confirmate oficial.

În ceea ce priveşte modelul Gear 2 Neo, similar ca şi configuraţie cu Gear 2, dar fără cameră, chiar dacă nu a fost anunţat un preţ de către Samsung, ne putem aştepta la aproximativ 250 de dolari.

Toate cele trei dispozitive vor începe să fie comercializate la nivel global de luna viitoare, odată cu Galaxy S5, cel mai nou vârf de gamă al sud coreenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: