01 mart. 2014 | 14:00

Popularul Bridge Constructor ajunge pe Windows Phone

ACTUALITATE
Popularul Bridge Constructor ajunge pe Windows Phone

După un an de la lansarea Bridge Constructor pentru iOS şi Android, utilizatorii de Windows Phone se pot bucura de acelaşi joc.

Bridge Constructor Windows Phone 81

Imediat după ce s-a lansat Bridge Constructor pe iOS, acum aproximativ un an, m-am grăbit să-l experimentez pentru că îmi aducea aminte de o serie de jocuri din adolescenţă. La momentul respectiv, era vorba de Bridge Builder şi, ulterior, Pontifex.

Bridge Constructor este un joc pentru . Fiecare misiune implică să realizaţi un pod în condiţii din ce în ce mai dificile, cu bugete din ce în ce mai mici şi materiale din ce în ce mai diverse. În total, vă oferă 40 de misiuni pe o insulă denumită Camatuga. Ca materiale, aveţi la dispoziţie lemn, oţel, cabluri şi stâlpi de ciment. Sistemul de tutoriale este foarte bine pus la punct, motiv pentru care, cu un pic de răbdare, este aproape imposibil să nu rezolvaţi toate misiunile. Cuvântul cheie este răbdare. Un nivel se consideră încheiat, atunci când peste el pot trece maşini, camioane şi tancuri. Pentru un pic de diversitate, cele mai multe poduri pot fi realizate în mai multe moduri, generând costuri şi scoruri diferite. Astfel, puteţi intra în competiţie cu voi înşivă pentru cel mai mare scor.

Bridge Constructor costă 8 lei în Windows Phone Store, dar, înainte să vă învoiţi să cheltuiţi preţul unei cafele în oraş pe un joc foarte bine lucrat, există şi o variantă trial cu câteva misiuni pentru a vă ajuta să vă decideţi.

Bridge Constructor Windows Phone 82

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele