HelpBridge – O aplicatie cross-platform pentru situatii de urgenta

HelpBridge – O aplicatie cross-platform pentru situatii de urgenta

Dezvoltata de Microsoft, HelpBridge este o noua aplicatie de smartphone pe care o puteti gasi in magazinele virtuale pentru toate dispozitivele cu Windows Phone, iOS si Android.

HelpBridge-Windows-Phone-app

Noua aplicatie a celor de la Microsoft functioneaza foarte bine si vine cu cateva idei simple integrate intr-o interfata intuitiva. Aplicatia va permite sa faceti liste cu contacte de urgenta si sa va definiti un protocol referitor la modul in care veti informa respectivele persoane despre situatia voastra in cazul unui dezastru. Este suficient sa faceti click pe unul din doua butoane mari din interfata si toate persoanele din lista vor fi anuntate ca sunteti dispusi sa oferiti sau ca aveti nevoie de ajutor urgent. Pentru ca ar fi fost absurd sa fiti limitat la un singur mod de comunicare, HelpBridge va permite la fel de usor sa trimiteti un mesaj pe Facebook, un sms, un email sau chiar sa initiati un apel de voce.

Daca ati fost suficient de norocos incat sa fiti in afara oricarui pericol aplicatia va permite sa faceti donatii persoanelor afectate de calamitati, indiferent ca este vorba de bani, produse sau expertiza. In functie de metoda preferata de plata, puteti trimite bani persoanelor aflate in suferinta prin intermediul PayPal sau al mesajelor la supra-pret.

Rezultatul unei colaborari mai complexe cu entitati cu vechime in domeniu, HelpBridge este o aplicatie bazata pe platforma Azure si incorporeaza parteneriate cu AidMatrix si Mobile Giving Foundation. Functioneaza fara probleme in aproape orice circumstante si are toate ingredientele pentru a devenit prima aplicatie de smartphone care va vine in minte in cazul unei urgente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: