Polaroid se apucă de Smart TV-uri accesibile

Polaroid se apucă de Smart TV-uri accesibile

La câteva zile după ce a început noul an, cei de la au anunţat noi produse pe care le vor scoate pe piaţă în 2014, începând cu Smart TV-uri accesibile.

polaroid smart tv 4k uhdtv

Deşi am descoperit brandul Polaroid în urmă cu foarte mulţi ani prin aparate foto care reuşeau să genereze fotografii instant, 2014 se pare că va fi anul în care vom vedea acest nume pe .

Zilele trecute cei de la Polaroid au anunţat două noi TV-uri de calitate superioară cu diagonala de 50 de inci. Primul model este un Smart TV care vine la pachet cu un stick inteligent al celor de la Roku. Cu numele de cod, 50GSR7100, acesta va fi înfăţişat ca un Roku Ready Smart TV. Prin intermediul acelui Roku Stick, ce se va conecta la MHL, pentru a se şi alimenta cu energie electrică, TV-ul va fi capabil să redea nu mai puţin de 1000 de canale. În plus, acest model va avea trei porturi HDMI, iar partea de interacţiune va fi asigurată de o telecomandă cu un design creativ sau o aplicaţie pentru smartphone-uri. Preţul pentru el va fi de doar 600 de dolari.

Cel de al doilea model va purta numele de 50GSR9000, va avea aceeaşi diagonală de 50 de inci, dar va beneficia de un upgrade de rezoluţie de la Full HD până la 4K. Dacă nu v-aţi obişnuit până acum cu ideea de UltraHD, astfel de panouri pot afişa de patru ori mai mulţi pixeli pe aceeaşi suprafaţă pentru o claritate sporită. Pe lângă trei porturi HDMI şi un preţ accesibil de aproximativ 1000 de dolari, producătorii se laudă cu o claritate excepţională a imagini şi o reproducere fluidă a mişcării. Mai multe detalii despre aceste creaţii vom afla în zilele următoare la CES.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: