Cum să vizitezi un muzeu folosind un robot [VIDEO]

Pentru prima oară, puteţi vizita un muzeu de la distanţă fără a vă limita la , folosind roboţi prin muzeul Tate din Londra.

afterdark tate museum londra

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai impresionat proiect online din ultima perioadă pe care îl puteţi experimenta din confortul căminului. Este vorba de vizitarea muzeului Tate Britain din Londra prin intermediul unor pe care îi controlaţi voi. Pentru ca respectivele creaţii robotice să nu sperie vizitatorii obişnuiţi, întregul proiect se va desfăşura noaptea, pe parcursul următoarelor cinci zile.

De la ora 24.00 până la 3.00 dimineața, între 13 şi 17 august, puteţi controla un robot de la distanţă, care vă va plimba printre creaţii artistice ale unor mari pictori şi sculptori. Pentru un plus de interactivitate, unele exponate sunt însoţite şi de comentariu din partea unui istoric de artă. Dacă sunteţi tentat să vă apropiaţi prea mult de un exponat, robotul nu va răspunde comenzilor pentru a nu deteriora operele de artă.

Descoperă și: Cheia casei viitorului va fi o aplicație pe telefon

Cele două clipuri de mai jos vor face o treabă foarte bună în a detalia proiectul, dar dacă vreţi să intraţi direct în mijlocul acţiunii, accesaţi afterdark.tate.org.uk.

09:00 13.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video