Castile Parrot Zik – Designed By Starck vor fi disponibile la sfarsitul lunii

, 06 Iul, 15:54

Starck Parrot Zik

Daca sunteti innebuniti dupa design-uri futuriste si aveti o sensibilitate deosebita pentru castile create de designeri faimosi, la sfarsitul acestei luni veti putea cheltui nu mai putin de 400 dolari.

Zik este numele celor mai noi casti create de Parrot si, daca nu ma inseala memoria, unele dintre singurele modele ale brandului. Realizate in colaborare cu celebrul designer industrial Starck, castile high-end sunt dotate cu NFC, accelerometru si noise cancelling, iar pentru comuncatii folosesc Bluetooth.

Pentru a profita de intregul spectru de functii al castilor, utilizatorii de terminale cu iOS sau Android pot descarca si o aplicatie omonima din magazinul virtual aferent platformei. Posibilitatea de aplica efecte gen Concert Hall experientei de auditie este doar un exemplu de functii controlabile din aplicatia castilor.

Avand in vedere ca cei care au avut ocazia sa le experimenteze anul acesta la CES au fost incantati si de calitatea audio, ramane la latitudinea voastra sa decideti ca 400 dolari este un buget exorbitant pentru o pereche de casti sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

1.Watson KH9110 cu NFC
2.AMFITON TDS-15
Garantat la fel de bun ca Parrot.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail