FUN’IKI sunt poate cei mai interesanți ochelari inteligenţi pentru iPhone [VIDEO]

Pentru că vine cu câteva minusuri pe iOS, FUN’IKI Ambient Glasses reprezintă o alternativă ieftină şi interesantă pentru iPhone.

FUN’IKI Ambient Glasses

Domeniul gadgeturilor portabile se află în expansiune. Deşi  şi ceasurile inteligente nu sunt similare, se pare că ambele categorii de produse primesc noi modele la fiecare câteva zile.

Pentru cei care îşi doresc o pereche de Google Glass, dar nu au 1.500 de dolari pentru a investi în respectivul gadget, o alternativă atractivă vine sub forma FUN’IKI Ambient Glasses. Deşi nu au un nume foarte simplu şi scurt, aceşti ochelarii pot fi probabil clasificaţi şi ca un instrument de distracţie.

În primul rând, ochelarii inteligenţi arată foarte bine, fiind mai apropiați ca design de o pereche de ochelari clasici şi mai puţini ostentativi decât Google Glass. Vin dotaţi cu un set de LED-uri multi-colore şi două difuzoare. De fiecare dată când primiţi o notificare pe iPhone, pe marginea lentilei va fi vizibil un LED de o anumită culoare pentru a vă notifica de faptul că aţi primit un SMS, un email, un apel etc. Difuzoarele sunt prezente pe partea care vine după ureche și vă permit să ascultaţi muzică prin Bluetooth de pe telefon sau să preluaţi un apel.

Descoperă și: Lenovo prezintă prototipul ochelarilor inteligenți

Cea mai mare parte a funţionalităţii oferite de FUN’IKI Ambient Glasses este condiţionată de o aplicaţie de iOS. Aceasta din urmă va veni şi cu un modul text-to-speech pentru a vă citi meniurile pe care le aveţi în faţa ochilor. Preţul pentru o pereche este de aproximativ 230 de dolari.

Alexandru Puiu
12:15 12.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video