O nouă carcasă de protecție pentru LG G3, Quick Circle

O nouă carcasă de protecție pentru LG G3, Quick Circle

În curând, mai exact pe data de 27 mai, LG G3 își va face oficial apariția printr-un eveniment de lansare internațional.

Carcasa LG G3 Quick Circle Case

Până atunci, chiar dacă nu mai reprezintă o noutate extremă, și au fost dezvăluite aproape toate detaliile despre LG G3, producătorul anunță carcas de protecție a telefonului, care poartă un nume destul de sugestiv, Quick Circle. Probabil motivul mențiunii acestei carcase înaintea lansării telefonului, este de a aduce în prim plan, la o săptămână înainte de lansare, toate informațiile posibile despre acest dispozitiv. Carcasa Quick Circle pentru LG G3 vine în cinci variante de culoare, negru metalic, alb, auriu, verde mentă și roz indian. Nu sunt chiar opțiunile mele cromatice preferate, însă este important de știut că nu sunt eu cel care a ales numele acelor culori, și de asemenea nu îmi dau seama cu ce diferă rozul indian de rozul românesc.

Ecran-ul smartphone-ului este personalizat în interiorul hubloului de pe carcasă, în funcție de notificările primite, asta pe lângă faptul că producătorul insistă că forma circulară o face mai elegantă decât a competitorilor săi. E drept, există multe studii care afirmă și demonstrează faptul că obiectele cu forme rotunde sunt mai atractive pentru utilizatori, însă nu le-aș denumi chiar ”mai elegante” având în vedere că trendul pentru eleganță este atât subiectiv, cât și predispus spre forme mai  ascuțite.

Mai jos avem un clip de prezentare al acestei carcase, deosebite.