Sharp SH-04F, un smartphone cum nu ați mai văzut vreodată

Sharp SH-04F, un smartphone cum nu ați mai văzut vreodată

Un display competitv şi o configuraţie de vârf transformă -004F într-un smartphone Aquos capabil să vă îndemne la o achiziţie.

sharp-aquos-sh-04f igzo

Momentan, cei de la continuă să aibă un parteneriat de exclusivitate cu operatorul DoCoMo, multe dintre creaţiile lansate de acest brand în ultimii ani fiind ascunse de ochii publicului ce nu se află în Japonia.

Cu toate că este greu de apreciat dacă merită sa nu efortul să importaţi un astfel de gadget în România, alte lucruri sunt mult mai relevante. Acesta este un smartphone construit în jurul unui panou de 5,4 inci Full HD de tip IGZO. Performanţa este cu atât mai spectaculoasă cu cât faţa aparatului, în propoţie de 81% este acoperită doar de display. Ca fapt divers, respectivul procent este unul dintre cele mai spectaculoase din lume, fapt evident şi din rama extrem de subţire ce poate fi văzută în imaginea de mai sus.

Noul smartphone are 140 x 74 x 9,3 milimetri. Ca alte câteva modele recente ale producătorului, este certificat IP57 pentru rezistenţă la apă şi praf. Pentru a evidenţia şi mai mult că nu vorbim de un dispozitiv neglijabil, partea de performanţă este asigurată de o combinaţie dintre un Snapdragon 801 quad core tactat la 2,3 GHz, un GPU Adreno 330 şi 2GB de memorie RAM. Memoria internă se rezumă la 32GB, dar pe marginea sa se ascunde şi un slot pentru microSD-uri. Camera principală este de 13,1 megapixeli şi cea frontală, pentru selfie-uri, se rezumă la 2,1 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android KitKat 4.4.2, iar bateria este de 3300 mAh.

Un preţ nu a fost făcut public pentru Sharp SH-04F deoarece nu poate fi achiziţionat decât la abonament.