Noul telefon Sharp, spectaculos şi compact în acelaşi timp

Noul telefon Sharp, spectaculos şi compact în acelaşi timp

Nu are decât 4,5 inci în diagonală, cu toate acestea, noul telefon include un panou de invidiat şi o configuraţie foarte puternică.

sharp aquos mini serie jt igzo

Noul model anunțat se numeşte Aquos mini SHL24 şi este cel mai recent terminal anunţat de Sharp. Este relativ mic, la 4,5 inci, în comparaţie cu phableturile anunţate pe bandă rulantă de concurenţă, dar nu vine cu nici un compromis pe partea de performanţă. În plus, încorporează un panou IGZO pe trei dintre cele patru laturi ale aparatului. Densitatea de pixeli în acest caz ajunge până la 487ppi. Ecranul de o calitate foarte bună ocupă nu mai puţin de 75% din întreaga faţă a smartphone-ului.

Are 124 de milimetri înalţime şi 63 de milimetri lăţime, în timp ce greutatea sa se rezumă la 115 grame. Ca să vă faceţi o idee vizavi de aspect, gândiţi-vă că acest telefon Sharp are dimensiuni similare cu un iPhone 5S, în timp ce display-ul creaţiei celor de la Apple este cu 0,5 inci mai mic în diagonală.

Partea de procesare este asigurată de un quad core la 2,2 GHz de tip Qualcomm Snapdragon 800. Cantitatea de memorie RAM este egală cu 2GB, iar memoria internă este de 16GB. Pe partea de captură, camera principală este de 13 megapixeli cu f/1.9.

Disponibil din luna martie a acestui an, după cum se vede şi în imaginea de mai sus, noul telefon Sharp SHL24 va putea fi achiziţionat în culorile roz, albastru, galben verzui şi alb.

aquos-mini-shl22-608x640

Citește și:
Etichete: