Noul Yahoo Mail iOS oferă mult mai mult decât emailuri [VIDEO]

Noul Yahoo Mail iOS oferă mult mai mult decât emailuri [VIDEO]

Într-o tentativă de a atrage mult mai mulţi utilizatori, noua aplicaţie Mail iOS vine cu un amalgam de funcţii noi.

noul yahoo mail ios

Deşi ne-am obişnuit ca update-urile la multe dintre aplicaţiile de iOS să nu vină cu prea multe funcţii noi, Yahoo tocmai a revoluţionat . Dintr-un anumit punct de vedere, acest program pare să devină o alternativă la Google Now.

Înainte de toate, accesul la emailuri s-a simplicat într-un mod semnificativ, printr-o interfaţă mult mai clară, cu butoane care apar doar când ai nevoie de ele. Simplitatea este evidentă şi în momentul în care atingeţi unul dintre butoanele Mail, News şi Today din partea de jos a aplicaţiei. Aceste secţiuni noi fac o treabă destul de bună în a agrega toate informaţiile de care aveţi nevoie pe parcursul unei zile, începând cu vremea probabilă şi terminând cu ştirile. Mă încântă în special partea de ştiri prin varietatea foarte mare de informaţii, care surprind atât spectrul politic cât şi aria de mondenităţi.

Secţiunea Today este înfăţişată ca oferind detalii ,,de care oamenilor le pasă în fiecare zi”. Pleacă de la datele voastre de localizare, oferindu-vă ştiri locale, cotaţii la bursă, meteo, scoruri sportive şi multe alte elemente menite să fie utile. Chiar dacă la această oră nu este nici pe departe la fel de complex precum Google Now, Yahoo Today merge în direcţia care trebuie.

Clipul de mai jos detaliază într-un mod foarte atractiv noua versiune de Yahoo Mail iOS, dar dacă vreţi să o experimentaţi şi voi, va trebui să mai aşteptaţi câteva săptămâni, până va ajunge în AppStore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: