Mai multe servicii Yahoo au probleme majore la accesare

, 05 Feb, 10:30

Un pluteşte deasupra sediilor Yahoo, având în vedere că în ultimele luni au fost tot mai multe sesizări de pagini şi servicii inaccesibile. Yahoo break fail probleme cadere Mai mulţi internauţi au apelat în ultimele 24 de ore la Twitter şi la alte reţele de socializare pentru a-şi manifesta frustrarea vizavi de serviciile nefuncţionale ale celor de la Yahoo. Acestea s-au manifestat prin mai multe pagini web ale gigantului care nu au putut fi accesate pentru perioada îndelungate de timp. Încâpând cu pagina principală a Yahoo şi terminând cu , toate au fost picate şi inaccesibile intermitent pe parcursul zilei de ieri.

Ce-i drept, nu foarte mulţi s-au grăbit să dea vina pe Yahoo. Totuși, un purtător de cuvânt al companiei a asumat erorile. ,,Suntem conştienţi de problemă şi lucrăm pentru a o remedia cât mai repede.”

În ceea ce priveşte amploarea problemei, acesta nu a oferit mai multe detalii decât că ,,unele site-uri nu sunt disponibile.” La ora actuală, nu se cunoaşte cauza şi nu se ştie în ce circumstanţe un defect hardware al infrastructurii companiei americane a putut afecta simultan mai multe servicii Yahoo.

În condiţiile în care o situaţie similară a avut loc în luna decembrie, este foarte probabil ca nivelul de frustrare al utilizatorilor să se manifeste prin migrări masive către serviciile de email ale Google, Microsoft sau Apple.

Voi ați întâmpinat probleme cu unele servicii Yahoo?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail