Noul patch Diablo 3 introduce o temniţă plină de comori [VIDEO]

Pe lângă un amalgam de soluţii la bug-uri şi găuri de securitate, noul update la introduce un nou tip de temniţe bune de explorat.

Diablo 3 Patch 2.1 update

Diablo 3 nu a fost niciodată clasificat ca fiind un joc de dimensiuni mici, mai ales că îl puteţi termina de mai multe ori cu un anumit grad de varietate. Cu toate acestea, cei de la Blizzard se pare că au lucrat intens la noul patch 2.1 pentru a lărgi şi mai mult posibilităţile oferite de joc. Este vorba de o temniţă nouă initulată Greed’s Domain.

În curând va fi lansat cu numărul 2.1. Pentru că acesta nu va fi un banal update incremental, clipul de mai jos va detalia noul dungeon introdus ca un quest adiacent firului epic principal. Totul pleacă de la Treasure Goblins. Până de curând, respectivele personaje apăreau ocazional în joc şi începeau să lase grămezi de bani în urma lor, urmând ca atunci când îi distrugeţi să vă ofere pietre preţioase şi câteva artefacte.

Odată cu noua versiune de Diablo, când veţi omorî acelaşi Treasure Goblin, veţi accesa, printr-un portal care apare în locul goblinului, o temniţă nouă intitulată Greed’s Domain. Aceasta va include foarte multe bogăţii, sub formă de bani şi pietre preţioase, iar, la final, va fi prezent un boss cu numele de Greed (Lăcomie) – The Baroness of the Treasure Realm. În cazul în care o învingeţi şi pe aceasta, un cufăr încărcat de bani, pietre şi artefacte legendare vor apare în locul ei.

Nu se cunoaşte momentan data exactă de lansare pentru noul update, dar acesta ar trebui să devină oficial în cândva în următoarele săptămâni.

Alexandru Puiu
12:30 01.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video