23 iun. 2014 | 15:09

Casa de licitații din Diablo 3 va dispărea complet începând de mâine

ACTUALITATE
Casa de licitații din Diablo 3 va dispărea complet începând de mâine

Casa de licitații din Diablo 3 a reprezentat pentru o bună perioadă de timp o sursă de controverse între gameri și chiar între dezvoltatorii independenți ai jocului.

Diablo 3

Unii gameri considerau existența ei ca fiind benefică, adăugând o nouă dimensiune lui Diablo 3, în timp ce alții nu considerau că are sens să deții o fermă de echipamente dacă alții pot face acest lucru pentru tine și tu puteai apoi să achiziționezi obiectele descoperite de ei.

Indiferent de tabăra cu care țineai până acum, Blizzard a decis că va închide această casă de licitații. Aceasta a oprit orice tranzacție în luna martie a acestui an, însă Blizzard a reamintit de atunci gamerilor că mai au până pe data de 24 iunie ca să își revendice produsele. Așadar, dacă deții aur, bani sau alte item-uri care sunt active în contul din casa de licitații a lui Diablo 3, va trebui să le revendici în maxim 24 de ore, sau acestea vor dispărea pentru totdeauna.

După ziua de 24 iunie, tot ce va rămâne în casa de licitații a lui Diablo 3 va fi păstrat în memoria celor care au avut o discuție controversată pe această temă, însă nimic nu va putea fi folosit în joc. Odată cu Reaper Of Souls, Blizzard a introdus o nouă funcție, numită Loot 2.0. Aceasta asigură faptul că produsele descoperite de jucători se potrivesc clasei personajului pe care îl folosește și nu reprezintă item-uri fără nici o valoare pentru ei, nemaifiind nevoie să le schimbe sau să le vândă altor utilizatori.