Noul iPhone 6 arată spectaculos în imagini… dacă ar fi adevărat

Noul iPhone 6 arată spectaculos în imagini… dacă ar fi adevărat

Este foarte improbabil ca Apple să-şi schimbe calendarul de lansări pentru , dar internauţii dornici de zvonuri, sunt liberi să spere.Apple iPhone 6 Mockup

Nu trece o zi fără să apară pe internet imagini cu un . Toate aduc aminte de designul clasic al unui iDevice, dar sunt şi suficient de modificate pentru a găzdui un ecran mai mare, mult mai probabil de această dată faţă de anii anteriori.

În teorie, în imagini vedem nişte iPhone-uri 6 din plastic, foarte similare cu produsele finale, care, de cele mai multe ori, sunt trimise către producătorii de carcase cu câteva săptămâni sau luni înainte de lansarea oficială a  unui telefon. Iniţial, imaginile au fost descoperite pe Nowhereelse.fr, urmând ca la scurt timp să apară până şi pe 9 to 5 Mac. Fără a exista vreo metodă de certificare a autenticităţii acestor dispozitive din imagini, nu putem decât să fim pragmatici şi să le privim pur şi simplu ca fiind ca fiind posibile, nu probabile.

Asa aflăm că următorul iPhone va fi de asmenea disponibil, ca in cazul iPhone 5S, în trei variante de culoare, argintiiu închis, alb şi auriu. Liniile generale de design al terminalului din aceste cadre sunt similare, dacă nu identice, cu ceea ce am văzut şi din alte surse în ultima perioadă. Rezultatul final pare a fi o combinaţie dintre faţa un pic mai mare a unui iPhone 5S şi spatele unui iPad mini redus semnificativ ca dimensiuni.

Apple iPhone 6 Gold Mockup

Citește și: