Noua reclamă la Xbox One îi frustrează pe posesorii consolei [VIDEO]

Deşi este de apreciat ideea de a-l angaja pe actorul Aaron Paul pentru o reclamă la Xbox One, conţinutul acesteia nu este ideal.

reclama Aaron Paul_microsoft xbox one Kinect

Aaron Paul a devenit foarte popular în ultimii ani după ce a jucat unul dintre rolurile principale în serialul Breaking Bad şi fimul Need for Speed. Deoarece banii probabil nu au fost o problemă, tot Aaron încearcă să ne demonstreze, printr-un clip de 30 de secunde, cât de atractivă este consola Xbox One. Se insistă pe aspectele de multitasking split screen, pe comenzile vocale, detaliile grafice şi, nu în ultimul rând, pe TItanfall.

Marea problemă? Reclama începe cu actorul care exclamă Xbox On. Aceasta este o comandă vocală care, dacă aveţi un senzor Kinect, vă porneşte automat consola. Pe lângă faptul că nu puteţi dezactiva respectiva funcţie, este un pic penibil ca cei de la Microsoft să nu-şi fi dat seama că un astfel de gest va supăra utilizatorii care au început să-şi verse frustrarea pe Twitter. Cei mai supăraţi au fost cei care aveau televizorul trecut prin consolă şi reclama le-a pornit un joc, întrerupându-le practic filmul sau emisiunea la care se uitau.

Să fie oare o astfel de reclamă un motiv în plus să cumpăraţi un . Nu de alta, dar pe lângă faptul că e mai ieftin, şi nici nu poate să facă cineva o glumă proastă strigând Xbox On când intră la voi în casă, pentru că microfonul care preia respectiva comandă este în doar Kinect.

Alexandru Puiu
11:00 14.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video