Fără Kinect, jocurile de Xbox One arată mult mai bine

Fără Kinect, jocurile de Xbox One arată mult mai bine

Tot mai mulţi dezvoltatori de jocuri au început să profite de resursele rămase libere după ce Microsoft a decis să ofere Xbox One fără .

destiny-xbox one kinect detalli grafice

În urmă cu aproximativ o lună anunţam că Microsoft a cu 100 de dolari pentru că a decis să-l ofere fără senzorul Kinect în pachet. Tot atunci, pentru că o mare parte din resursele consolei s-au eliberat, gigantul din Redmond a dechis porţile dezvoltatorilor de a folosi o parte semnificativ mai mare din puterea de procesarea a Xbox One. Beneficiile acestei decizii nu au întârziat să apară.

Oficialii Bungie au anunţat zilele trecute că performanţa sporită a consolei fără Kinect va permite ca noul joc Destiny să ruleze la rezoluţie Full HD cu 30 de cadre pe secundă, un salt semnificativ de la rezoluţia 720p anunţată iniţial. Cu alte cuvinte, din ce în ce mai multe jocuri vor putea în sfârşit să arate la fel de bine pe Xbox One precum pe PS4, care, în mare parte, are o configuraţie hardware similară cu consola next-gen de la Microsoft.

Pe lângă faptul că Destiny şi Sunset Overdrive vor arăta mult mai bine datoriză lipsei suportului pentru Kinect, sunt mari şanse ca un eventual update la Titanfall sau Watch Dogs să sporească nivelul detalii şi în acele titluri. Pe termen lung, această schimbare s-ar putea să reprezinte saltul de care avea nevoie compania americană pentru a-i ajunge pe ce la Sony când vine vorba de console vândute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: