Noua reclamă la Gear Fit reuşeşte să te convingă că ai nevoie de el [VIDEO]

Noua reclamă la Gear Fit reuşeşte să te convingă că ai nevoie de el [VIDEO]

Noua reclamă la este o dovadă clară că cei de la Samsung sunt capabili şi de reclame reuşite, create pe subiect.samsung-gear-fit-tv-ad reclama

Ne-am obişnuit ca aproape de fiecare dată, când este vorba de Samsung, să vedem reclame care ridică semne de întrebare. Cele mai multe dintre ele sunt agresive şi atacă într-un mod destul de ostentativ utilizatorii de iPhone sau orice alte smartphone-uri şi tablete, decât cele ale companiei sud coreene. Din fericire, ocazional, avem parte şi de excepţii de la regulă.

Una dintre aceste excepţii a fost publicată zilele trecute pe canalul oficial de YouTube al Samsung. Este vorba de o nouă reclamă la Gear FIt. Dacă vă mai amintiţi, în trecut, a avut o reclamă foarte reuşită care ne plimba prin toate iteraţiile de ceasuri inteligente pe care le-am văzut în filme de alungul anilor. După aceea, a venit o reclamă destul de penibilă, în care un individ agăţa o domnişoară pe o pistă de schi cu ajutorul smartwatch-ului din dotare, doar ca, fără voinţa acesteia să o filmeze şi fotografieze.

Reclama de mai jos include toate punctele forte ale celei mai noi creaţii purtabile marca Samsung. În doar 30 de secunde sunt evidenţiate mai multe scenarii de utilizare cât se poate de plauzibile. Putem vedea cât de uşor este să ţinem o evidenţă a efortul asociat unei sesiuni de alergare, cât de uşor este să respingem apeluri şi, nu în ultimul rând, cât de bine se potriveşte un Gear Fit la orice fel de vestimentaţie.

Citește și: