Nokia X – Android-ul finlandez ajunge online prin noi imagini

Nokia X –  Android-ul finlandez ajunge online prin noi imagini

Dintr-un amalgam de aparate pe care Nokia le va lansa la MWC, din acest moment este aproape imposibil ca Nokia X sau să lipsească.

nokia-x-images

Mobile World Congress sau MWC este contextul perfect pentru micii şi marii producători de terminale de a-şi le pune în faţa cu utilizatorii obişnuiţi pentru a le analiza reacţiile. Printre acele aparate este foarte probabil să se afle şi Nokia X, primul Android al celor de la Nokia.

Cu toate că este continuare doar o speculaţie că un astfel de aparat va ieşi vreodată în lumina reflectoarelor, este aproape imposibil din punctul meu de vedere ca gadgetul de mai sus să nu fie real, să nu existe undeva ca ulterior să poate fi achiziţionat cu bani.

Indiferent dacă se va numi Normandy sau , acest telefon se va adresa segmentului entry-level datorită configuraţiei interne modeste. Pe lângă ecranul WVGA de doar 4 inci şi o cameră principală de 5 megapixeli, partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un procesor dual core tactat la 1,2GHz şi o cantitate de 512MB plus 4GB de memorie internă. După cum s-a vehiculat şi în trecut, ar putea fi un dual SIM.

Vizavi de sistemul de operare, cu toate că Android-ul este aproape sigur, rămâne un nor de nesiguranţă deasupra schimbarilor de interfaţă pe care le va face Microsoft cu scopul de a masca platforma Google. De acum, sunt doar curios dacă oficialii gigantului din Redmond vor avea cea mai mică problemă cu finlandezii pentru că au avut treabaă cu sistemul de operare creat în Mountain View.

nokia-x-images-2

Citește și: