Noile aplicații Windows Phone 8 şi Windows 8 se sincronizează

Noile aplicații Windows Phone 8 şi Windows 8 se sincronizează

De foarte mult timp, cei de la Microsoft şi-au dorit să creeze un ecosistem unificat între aplicații şi Windows 8, iar acum au reuşit.

Microsoft apps sync windows 8 windows phone 8 wp8

Ideea nu este chiar nouă, posesorii de iDevice-uri profită de mult de ceva similar, mai ales dacă sunt şi posesori de sisteme cu OS X. Magia stă însă în faptul că Microsoft a reuşit să aducă ceva similar utilizatorilor de Windows Phone care s-au îndrăgostit de platforma sa pentru mobile. În definitiv, toţi ne dorim să începem să citim un articol pe telefon şi aproape instantaneu să–l putem accesa pe computer.

Facănd parte din această iniţiativă, Microsoft a lansat zilele trecute mai multe aplicații Windows Phone 8 care respectă regula şi se sincronizează cu un PC ce rulează cel mai recent Windows. Ca urmare, toate programele din colecţia Bing, actualizate în ultima perioadă, profită de conceptul descris mai sus. Acelaşi lucru se poate spune despre o serie de aplicaţii preinstalate de Microsoft. Finance, de exemplu, vă permite să urmăriţi evoluţia aceloraşi acţiuni pe PC și un smartphone cu Windows Phone 8, după ce le-aţi introdus într-o singură parte. Dacă sunteţi utilizatori de Bing Food & Drink, Bing Travel sau Health & Fitness, zilele trecute, toate acestea au ajuns să fie oferite gratuit, fără costuri suplimentare, în variantă finală. Până de curând, termenul Beta era în denumirea respectivelor aplicaţii.

Tot din demersurile de sincronizare a informaţiilor între un telefon cu WP8 şi o tabletă, notebook sau hibrid cu Windows 8, fac parte câteva programe destul de utilte pentru unii dintre noi: Bing News, Weather, Sports şi Finance. Aceste practici vor deveni probabil şi mai evidente odată cu lansarea mult aşteptatului update

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: