Noi detalii despre Lumia 1330 surprinse într-un benchmark

Noi detalii despre Lumia 1330 surprinse într-un benchmark

Amatorii de phableturi cu vor fi bucuroşi să afle că nişte rezultate dintr-un benchmark au confirmat configuraţia iminentului Lumia 1330.

Nokia Lumia 1330

Cel mai mare smartphone la ora actuală preinstalat cu Windows Phone este 1320. Respectivul phablet are o configuraţie decentă şi a atras suficient de mulţi fani, având în vedere popularitatea platformei, la scurt timp după lansare.

Încercând să nu neglijeze utilizatorii care-şi doresc telefoane cu ecrane generoase, Microsoft se pregăteşte să lanseze un nou dispozitiv din aceeaşi gamă cu Lumia 1320. Acela va purta numele de Lumia 1330 şi, dacă ar fi să credem specificaţiile desprinse dintr-o postare de pe website-ul GFX Benchmark, ar trebui să fie destul de potent pe partea de captură foto/video.

În primul rând, Lumia 1330 va întruchipa un downgrade la capitolul diagonală, în comparaţie cu fratele mai mare. Va avea un display HD de 5,7 inci cu o rezoluţie nativă  de 1280 x 720 pixeli, faţă de cei 6 inci de la Lumia 1320. Deşi nu ştim momentan nimic de procesor, cantitatea de memorie RAM se pare că se va rezuma la 1GB. Chiar dacă în benchmark figurează valoare de 0,38GB, aceea este probabil memoria RAM disponibilă în timpul realizării testului. Cele două camere, principală – pe spatele smartphone-ului şi frontală – pentru selfie-uri, vor avea 14 megapixeli, respectiv 5 megapixeli. Merită menţionat că ambele camere vor putea imortaliza conţinut video la rezoluţie Full HD.

Nu avem încă nici o idee legată de momentul în care acest dispozitiv va ajunge oficial pe piaţă, dar este foarte probabil ca cei de la Microsoft să-l anunţe în viitorul apropiat în cadrul unei conferinţe separate de la CES sau MWC.

Citește și: