Microsoft Lumia 1030 ar putea fi primul telefon cu cameră de 50 de megapixeli

Microsoft Lumia 1030 ar putea fi primul telefon cu cameră de 50 de megapixeli

Lumia 1030 ar veni la mai bine de un an după ce Nokia ne-a impresionat cu Lumia 1020, iar camera foto ar fi din nou punctul forte.

Review Nokia Lumia 1020 Camera 41 MP

În 2013, cei de la Nokia făceau valuri cu primul smartphone cu Windows Phone ce avea un Aproape că nici nu a contat că în 2012 acelaşi senzor şi-a făcut simţită prezenţa în Nokia 808 PureView. Având în vedere performanţa generală a unui smartphone high end cu WP8, poate fără probleme să fie considerat un succes de piaţă. Altfel, nu-mi explic de ce Microsoft şi-ar dori să lanseze un urmaş pentru el.

Cei de la Nokia Power User au postat zilele trecute primele informaţii referitoare la un aşa numit Nokia Lumia 1030. Conform zvonurilor, respectivul gadget ar ajunge să fie construit în jurul unei camere foto principale de 50 de megapixeli. Cu alte cuvinte, cei care au o fascinaţie pentru cea mai mare cameră pe un telefon mobil, şi-au găsit următoarea achiziţie. Senzorul efectiv va fi creat de Toshiba în timp ce bliţul, care în trecut a fost de tip Xenon, acum va fi un LED. Din motive greu de înţeles, pe marginea telefonului nu se va mai găsi un buton hardware pentru camera foto.

Totuși, trebuie menționat că informațiile acestea au apărut după ce online au ajuns imagini cu un telefon la care Nokia ar fi renunțat (vezi poza de mai jos). Deşi sunt şanse egale să fie un prototip pentru următorul vârf de gamă Microsoft, deocamdată nu avem decât informațiile acestea neoficiale și câteva poze. Lumia 1020 rămâne „regele“ camerelor foto.

lumia-mclaren-microsoft lumia 1030

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: