Experimentaţi Cliffhorse, un joc gratuit realizat în două ore de creatorul Minecraft

Experimentaţi Cliffhorse, un joc gratuit realizat în două ore de creatorul Minecraft

Pentru că uneltele destinate dezvoltatorilor de jocuri sunt din ce în ce mai prietenoase, a realizat jocul Cliffhorse în doar două ore.

cliffhorse minecraft creator

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, în mare parte datorită unui concept original realizat de Markus “Notch” Persson. De alungul anilor, a primit multe actualizări şi a devenit un titlu cross-platform ce poate fi experimentat pe o varietate foarte mare de dispozitive. Din pacate. creatorul său, în ultimii ani, nu prea s-a mai implicat în alte proiecte, până acum.

Cliffhorse este primul joc creat de Markus Persson după o perioadă foarte lungă de timp. Realizat mai degrabă ca un concept pentru cât de prietenos este motorul grafic Unity, Cliffhorse a fost creat în doar două ore. Deşi arată destul de bine şi aţi fi tentaţi să credeţi că a avut texturi speciale şi module externe pe care le-a implementat în joc, Notch a simţit nevoia să specifice că întregul conţinut grafic folosit este disponibil în Unity, în mod standard. Ideea jocului este cât se poate simplă. Controlaţi un cal, ce pare să fie capabil să ignore gravitaţia, pe nişte dealuri, munţi şi alte forme de relief în timp ce loviţi cu botul calului o minge supradimensionată.

Merită reţinut că este foarte probabil ca acest joc să nu mai fie dezvoltat în continuare până la stadiul comercial. În schimb, este disponibil gratuit pentru descărcare de pe cliffhorse.com.  Dacă vreţi să investiţi în acest titlu neobişnuit, o puteţi face prin intermediul unei sponsorizări în moneda virtuală DogeCoin.

Citește și: