Motorola Droid Turbo apare în primele imagini: are carcasă din kevlar și dotări de vârf

Motorola Droid Turbo apare în primele imagini: are carcasă din kevlar și dotări de vârf

Motorola Droid Turbo nu mai este de mult timp un mister datorită numeroaselor leak-uri, însă primele poze cu telefonul companiei au apărut abia de curând.

motorola droid turbo

Cu toții știm deja cum va arăta Motorola Droid Turbo. Au apărut atâtea poze pe internet încât putem zice că suntem deja familiarizați cu aproape orice aspect din design-ul viitorului Motorola Droid Turbo. Carcasa este din kevlar, material folosit la vestele anti-glonț ale soldaților, iar telefonul este acoperit într-un material care are rolul de a-l feri de apă.

Cu ocazia acestor poze, avem de asemenea parte de încă o confirmare a viitoarelor specificații de care va beneficia Motorola Droid Turbo. În imagini se poate vedea clar că telefonul va avea nu mai puțin de 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 32GB. Partea rea este că nu va avea un slot pentru carduri microSD așa că va trebui să vă descurcați cu cei 32GB sau să faceți un backup în cloud.

Droid Turbo 2 Playtech

Cel mai interesant detaliu este totuși ecranul QHD cu o rezoluție de 2.560 x 1.440 pixel. Motorola Droid Turbo ar urma în acest fel sp fie doar cel de-al doilea telefon cu un ecran QHD produs vreodată de Motorola, după Nexus 6, telefon anunțat de curând de cei de la Google. Sub „capotă“ Motorola Droid Turbo mai ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 805, optimizat pentru un consum cât mai redus de baterie. Camera foto nu trebuie nici ea ignorată. Aceasta va avea 21 de megapixeli, flash LED dual și o baterie uriașă de 3.900 mAh, necesară pentru un telefon cu un ecran QHD.

Telefonul va fi lansat cel mai probabil pe data de 28 octombrie în cadrul unui eveniment major organizat în America de cei de la Verizon, singurii care pot comercializa telefoanele din seria Droid. Nu se știe încă exact ce preț va avea viitorul telefon, însă mulți se așteaptă ca Motorola Droid Turbo să fie mai ieftin decât Nexus 6.

Până la noul smartphone, Motorola are deja telefoane foarte bune pe piață. Acestea sunt câteva dintre cele care merită cumpărate în acest moment.

Motorola Droid Plaaytech

Citește și: