Moto X se deblochează cu tatuaje digitale

Moto X se deblochează cu tatuaje digitale

Dacă tot vorbim de brăţări, ceasuri şi ochelari inteligenţi, a venit timpul să discutăm şi de beneficiile oferite de tatuajele digitale.

digital-tattoo moto x

Deşi nu este prima oară când vorbim de , până la această oră, existau doar într-un laborator, sub formă de proiect. De acum înainte, aceleaşi creaţii şi-au depăşit condiţia şi au devenit ,,produse de serie”. Nu mai rămâne decât să vedem cât mai multe gadgeturi care au de câştigat din interacţiunea cu ele.

În acest caz particular este vorba doar de . Telefonul celor de la Motorola este primul ce poate fi deblocat atunci când intră în contact cu un tatuaj digital de dimensiunea celui de mai sus. Partea grafică, imprimată pe mână, momentan este monocromă şi se realizează dintr-un fir subţire de cupru. În plus, deşi tatuajul nu este deloc gros, integrează şi un senzor NFC. În practică, aceasta din urmă este tehnologia prin care se poate debloca şi telefonul, în locul unei parole complexe sau al unui cod desenat pe display.

Tatuajul în sine este temporar şi, chiar dacă rezistă la apă, vă puteţi aştepta să dispară de pe suprafaţa pe care a fost ataşat după maxim 5 zile. Partea bună este că nu e foarte scump. Dacă vreţi să vă impresionaţi prietenii la următoarea întâlnire de grup, puteţi achiziţiona un pachet de 10 astfel de tatuaje cu 10 dolari. Dimensiunea unuia este similară cu cea a unei monede de 50 de bani.

Pe viitor, cei de la VivaInk speră să dezvolte modele care vor fi compatibile cu mult mai multe telefoane, nu doar Moto X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: