Moto X este primul telefon care primește un update de Android 5.0 Lollipop

Moto X este primul telefon care primește un update de Android 5.0 Lollipop

Pare greu de crezut, însă cei de la Motorola au fost aparent mai rapizi decât Google în actualizarea propriilor telefoane cu ultima versiune Android 5.0 Lollipop.

noul motorola moto x

Motorola a fost de curând vândută de Google celor de la Lenovo, tranzacție care i-a propulsat pe chinezi pe locul trei în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume. În ciuda acestui fapt, Motorola a reușit de curând o performanță demnă de menționat. Compania americană are un istoric impresionant în ceea ce privește viteza cu care livrează cele mai noi update-uri de Android. Utilizatorii lor au fost printre primii care au beneficiat de Android 4.4 KitKat, iar acum deținătorii de Moto X ”Pure Edition” sunt primii care beneficiază de Android 5.0 Lollipop.

Conform celor de la arstechnica, update-ul de Android 5.0 Lollipop a început să fie livrat unui număr limitat de oameni, cu toții făcând parte dintr-un grup de test. Aceștia s-au înscris în respectivul test cu ceva timp în urmă, iar acum rolul lor este de acela de a utiliza sistemul îndeajuns de mult timp pentru a observa eventualele erori care s-ar fi putut strecura. După identificarea acestor erori și rezolvarea lor, Motorola ar urma cel mai probabil să facă noua versiune a sistemului de operare disponibilă pentru toată lumea.

moto x colectie

După cum am spus mai devreme, cei de la Motorola au fost mai rapizi chiar și decât cei de la Google în a lansa Android 5.0 Lollipop, primele dispozitive care l-au primit fiind variantele Moto X ”Pure Edition”. Întârzierea aceasta se datorează cel mai probabil faptului că Google vrea ca noul Nexus 6 să aibă parte de o lansare perfectă.

Între timp LG vrea să fie prima companie care își actualizează un număr foarte mare de produse la Android 5.0 Lollipop. Primii norocoși vor fi polonezii, care vor primi Android 5.0 Lollipop pe LG G3 începând de săptămâna viitoare, urmând ca update-ul să ajungă apoi și în alte țări. Compania sud-coreeană a promis și că va prezenta, în curând, și o listă cu toate dispozitivele care vor primi actualizarea, împreună cu ”programarea” aferentă. Află mai multe despre când LG va lansa Android 5.0 Lollipop pe Playtech aici.

Android 5.0 Lollipop reprezintă cea mai mare schimbare pe care Google a adus-o sistemului său de operare în ultimii ani de zile. Află totul despre noua versiune de Android pe Playtech.