După Yahoo Mail, și Flickr vine cu probleme mari de stabilitate

După Yahoo Mail, și Flickr vine cu probleme mari de stabilitate

Cei la Yahoo nu trec printr-o perioadă foarte relaxată înainte de sărbători, având în vedere că şi, mai recent, Flickr nu prea au fost accesibile.

flickr  yahoo mail probleme stabilitate

În ultimele zile, tot mai mulţi s-au plâns de probleme în accesarea serviciului de email oferit de gigant. Pentru că devenise evident că nu mai vorbeam de o problemă sporadică, cei de la Yahoo s-au simţit nevoiţi să recunoască faptul că problema era la nivel hardware şi era cauzată de defecţiunea unuia dintre serverele care ţin serviciul ,,în picioare.” Deşi a durat mai mult decât anticipase cineva rezolvarea primei probleme, acum se pare că şi Flickr, un alt serviciu Yahoo îşi dezamăgeşte o parte semnificativă dintre utilizatori.

Considerat în continuare unul dintre cele mai importante servicii de email, Flickr se pare că a reuşit să revină online pentru un procent de 100% dintre utilizatori. Spre deosebire de căderea trecută în revistă de Yahoo Mail, nu  a fost făcut public un eventual motiv al problemelor din ultimele zile. Important este că, printr-un comunicat adresat către Cnet, cei de la Yahoo au recunoscut că a existat o problemă şi au insistat pe faptul că au lucrat nonstop pentru a o remedia. În acelaşi timp, şi-a cerut scuze utilizatorilor care ar fi putut fi afectaţi de perioada de downtime.

Din păcate, tămbălăul încă nu s-a încheiat. Yahoo Mail încă nu poate să fie accesat fără evenimente de toţii utilizatorii. Chiar dacă pentru majoritatea internauților nu vor exista probleme în a-şi accesa căsuţa de poştă electronică, un oficial al companiei conduse de Marissa Mayer a recunoscut că pentru unii în continuare vor apărea incidente neplăcute. Statistic, doar 30% dintre email-urile expediate în această perioadă cu probleme au ajuns la destinaţie, iar gigantul a refuzat să ofere un termen în care aceeaşi valoare va ajunge la 100%.

Citește și: