Noi modele de smartphone Lenovo pentru sfârşit de an, S930 şi S650

, 13 Dec, 13:40

Dacă vă doreaţi să achiziţionaţi un smartphone diferit faţă de majoritatea utilizatorilor de Android, un S930 sau un S650 de la îşi justifică preţul.

smartphone Lenovo

Într-un univers guvernat detaşat de producători precum Samsung, Apple şi, din ce în ce mai mult, Nokia, este o plăcere să observi că în continuare vedem modele noi de telefoane inteligente de la producători care s-ar putea să nu fie nici pe departe printre primele opţiuni care vă vin în minte. Deşi global în piaţa de telefoane, în parte datorită vânzărilor din Asia, cu modele bune şi ieftine nu are de ce să nu se facă remarcată şi în această parte a oceanului.

Modelele de smartphone Lenovo S650 şi Lenovo S930 sunt unele dintre cele mai recente creaţii ale producătorului care, surprinzător, figurează cu sediul central în Beijing, China şi Carolina de Nord, SUA. S930 este un model mainstream cu un ecran de 6 inci, o rezoluţie nativă 720p şi o densitate de pixeli de 245ppi. Camera principală este de 8 megapixeli, cea frontală se rezumă la 1,6 megapixeli şi nici una dintre ele nu vine cu bliţ. În spatele ecranului, găsim un quad core de la MediaTek tactat la 1,3 GHz şi un GPU Mali-400MP. Un GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă fac o treabă suficient de bună în a completa ansamblul, având în vedere că există şi un slot de card pentru exinderea spaţiului de stocare.

Noul smartphone Lenovo S650 este un dispozitiv mai compact adresat segmentului entry-level. Are un panou qHD de 4,7 inci, iar sub capotă ascunde un quad core Cortex A7 tactat la 1,3 GHz integrat tot într-un SoC al celor de la MediaTek. Memoria internă este 8 GB şi poate fi extinsă cu MicroSD-uri, iar dacă aveţi două telefoane şi vreţi să le înlocuiţi cu unul singur, acest gadget vine şi în variantă dual-sim.

Lenovo S650 va avea un preţ de 366 dolari, în vreme ce celălalt smartphone Lenovo, S930, va putea fi cumpărat cu 427 dolari. Ambele aparate vor ajunge pe piaţă până la sfârşitul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail