Lenovo Yoga 10 HD+, o nouă tabletă anunţată la MWC

Lenovo Yoga 10 HD+, o nouă tabletă anunţată la MWC

Încercând să se impună pe piaţa de tablete cu o nouă creaţie acccesibilă şi originală, Lenovo a anunţat la MWC 2014 dispozitivul 10 HD+.

Lenovo-Yoga-Tablet-10-HD

O variantă mai deşteaptă a unui produs pe care îl au deja pe piaţă, Lenovo Yoga 10 HD+ este vârful de gamă al chinezilor la această oră pe partea de abilităţi multimedia. Este suficient să aveţi în vedere doar autonomia de 18 ore pentru a realiza că această creaţie nu vă lasă la greu.

Tableta de mai sus este construită în jurul unui display de 10 inci cu o rezoluţie Full HD. Această valoare este clasificată acum ca fiind decentă, în contextul în care mulţi producători au făcut deja tranziţia la 2560 x 1600 pixeli. Pentru construcţie este folosit acelaşi aluminiu ca în trecut, evident mai ales în standul metalic pe care îl puteţi folosi cu scopul de a fixa tableta în picioare sau la un unghiu confortabil pentru tastare. Deşi pare masivă, se rezumă la 612,35 grame, o greutate apropiată de Nexus 10.

Configuraţia gravitează în jurul unui SoC Qualcomm quad core tactat la 1,6GHz, ce pare a fi un Snapdragon 400. Poate fi achiziţionată cu 16 sau 32GB de memorie internă, dar această cifră poate fi extinsă cu carduri microSD de până la 64GB. La capitolul conectivitate, pe lângă Bluetooth 4.0 şi WiFi, producătorul a introdus suportul pentru HSPA+ 42Mbps. Bateria din Yoga Tablet 10 este de 9000 mAh.

Chiar dacă ne aşteptăm să vedem noua tabletă Yoga 10 HD+ în magazine în câteva luni, nu ştim exact ce preţ va fi practicat pentru această versiune a produsului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: